Am deschis Shop Orangefoto… din pasiune pentru fotografie

Tablouri canvas care aduc cele mai frumoase fotografii Orangefoto in casele voastre? Da, de astazi am deschis un magazin online care aduce mai aproape de voi fotografiile de suflet Orangefoto.

Astazi se vorbeste tot mai des despre arta si pasiune in contextul fotografiei. Sunt cuvinte pe care le-am auzit in jurul nostru rostite cu o usurinta surprinzatoare. Ce inseamna, de fapt, sa fii pasionat de arta fotografiei? Ce inseamna sa poti tine pasul cu tehnologia si cu nevoia de a te exprima vizual?

Pentru mine, calatoria in lumea fotografiei a inceput acum 12 ani si a reprezentat drumul cunoasterii de sine si descoperirea propriilor limite. La inceput a fost entuziasmul de a capta imagini frumoase, a fost „foamea” de vizual, de perspective noi si unghiuri speciale. A venit, usor – usor, o asezare in propria matca, o dezvoltare a abilitatilor de fotograf, o invatare continua atat din exeperientele celorlalti, cat mai ales din propriile greseli. In acesti 12 ani de pasiune pentru fotografie am inteles ca rabdarea pe care o cultivi in domeniu iti aduce beneficii imenese iar atentia la detalii face, cu adevarat, diferenta.

Incepand din luna martie 2019 am deschis magazinul online shop.orangefoto.ro El este o incununare a celor mai frumoase experiente pe care le-am trait prin intermediul fotografiei, o „fereastra” virtuala catre imaginile de suflet din calatoriile din tara si strainatate. In acest magazin veti putea gasi tablouri canvas de dimensiuni variate, realizate prin tehnica imprimarii fotografiei pe panza rezistenta. De asemenea, o categorie speciala este dedicata fotografiilor printate pe hartie foto Fine Art si o alta categorie care include cadouri sub forma de fotografii inramate premium.

Obiectele pe care alegem sa le expunem in spatiul in care ne petrecem timpul sunt cele care ne pot influenta cel mai mult starea. De aceea mi-am dorit ca fotografiile mele de suflet sa aduca un zambet si o pata de culoare in viata oamenilor dragi si sa le imbunatateasca starea de confort.

Pentru comenzi sau informatii suplimentare folositi cu incredere butonul de pe site sau butonul de mai jos.

Te invit sa parcurgi paginile magazinului Orangefoto pentru mai multa inspiratie. De asemenea, pentru a fi la curent cu proiectele noastre, ne poti urmari pe Facebook sau pe Instagram.

Orangefoto – interiorul prinde viata!