Esti in pana de idei cautand cadouri de Sf. Valentin? Ziua indragostitilor (sau Valentine`s Day) are din ce in ce mai multa legatura cu gestul de a face cadouri persoanei iubite. Ea cuprinde cateva etape importante: cautarea cadoului protrivit, planificarea momentului si construirea atmosferei in asa fel incat persoana iubita sa fie coplesita de surpriza zilei. Desi nu pare greu, tot procesul ia timp, presupune ore intregi de cautari pe net si poate insemna si dezamagire daca nu gasesti ceea ce cauti.

Pentru a nu mai fi luati prin surprindere, magazinele, mall-urile si shopp-urile online au pregatit din timp o oferta variata de cadouri de Sf. Valentin si au venit cu propuneri si mai interesante decat in anii trecuti. De la ceasurile digitale care se lipesc direct pe perete pana la automatele de cafea cu mesaje pe care le poti inregistra dimineata pentru persoana iubita, oferta de cadouri de 14 februarie pare mai diversificata ca oricand.

Dar daca te-ai gandit la un cadou de ziua indragostitilor care sa fie si accesibil si original, Orangefoto iti propune un tablou canvas print de neuitat. O surpriza unica pe care o poti avea permanent in casa si care nu-si va pierde niciodata valoarea. Cu o selectie impresionanta, Orangefoto realizeaza tablouri canvas print personalizate cu fotografii ale muntilor acoperiti de zapada, cu zbor de pasari in departari sau cu un rasarit de poveste! Imaginile par atat de reale incat impactul cadoului va fi de nepretuit.

Anul acesta, de ziua indragostitilor, incearca ceva diferit care va aduce bucurie persoanei iubite!

Ne puteti urmari pe Facebook sau pe Youpic