Despre noi

Activitatea echipei ORANGFOTO a inceput in anul 2012, intr-o perioada in care trendul fotografiilor realizate de amatori inundau social media. Ne-am dat seama ca era nevoie, mai mult decat oricand, de un serviciu de calitate, performant, care sa imbine experienta in arta fotografiei de produs cu abilitatile de creatie si cu livrarea prompta. Pasiunea pentru fotografie si nevoia de a reda, intr-un mod profesionist, imagini de o calitate superioara au fost argumentele care ne-au ajutat sa ne dezvoltam. Astazi avem peste 5 ani de experienta in domeniul fotografiei de produs si de arhitectura, un portofoliu consistent in domeniul fotografiei de eveniment, cursuri de arta fotografica, abilitati de comunicare si cunostinte extinse in ceea ce priveste echipamentele fotografice.

Ce este un fotograf profesionist?

Desi raspunsul poate fi usor de intuit, un fotograf profesionist este acea persoana care foloseste  instrumentele necesare, experienta si abilitatile acumulate de-a lungul anilor de activitate pentru a realiza fotografii de o calitate superioara si cu un puternic impact vizual.

Un fotograf profesionist detine cunostintele necesare si echipamentul potrivit pentru a capta prin obiectiv fotografii corecte din punct de vedere tehnic, fiind platit in concordanta cu serviciile  fotografice pe care le ofera.

Care este diferenta intre un fotograf amator si un fotograf profesionist?

 

  • Diferenta dintre un amator si un fotograf profesionist este aceea ca cel amator isi permite sa fotografieze ce vrea si cand vrea, pe cand un fotograf profesionist fotografiaza ce trebuie, atunci cand ii sunt solicitate serviciile.
  • Diferenta de valoare dintre ei nu este data de pretul echipamentului pe care il folosesc ci de nivelul de cultura si educatie: cultura fotografica, cultura vizuala, bunul simt, nivelul intelectual.
  • Un aparat mai scump sau mai performant nu il va ajuta pe fotograful mediocru sa livreze produse mai bune.

Despre fotografia comerciala

In contextul fotografiei comerciale, imaginea este un instrument vizual de comunicare. Daca ne ghidam dupa faptul ca realitatea este suma perceptiilor individului, atunci imaginea formata in mintea unui om despre un anumit obiect sau situatie este suma perceptiilor sale legate de acel lucru.

In aceste conditii, fotografia devine un instrument de comunicare puternic si eficient daca este folosit corespunzator.

Un fotograf profesionist este un intermediar care faciliteaza comunicarea intai la nivel conceptual si abia apoi la nivel practic, intre beneficiarul serviciilor sale si consumatorul final.

Fotograf profesionist in Bucuresti

Cea mai mare cerere in domeniul fotografiei profesionale se concentreaza in capitala, de aceea grupul ORANGEFOTO va pune la dispozitie pentru orice ocazie, fotograf profesionist Bucuresti specializat in fotografii de studio, fotografii de prezentare pentru modele, produse, arhitectura sau pentru afacerea dumneavoastra.

Serviciile oferite respecta cele mai inalte standarde de calitate. Respectandu-ne clientii, ne respectam brandul.

Afla mai multe despre serviciile noastre