Cu totii cunoastem acest produs si il avem bine intiparit in minte. Poza urmatoare prezinta bautura Coca-Cola intr-un mod mai putin conventional, dar care se potriveste foarte bine caracterului agitat al acesteia. Pentru realizarea ei a fost folosit un Canon 40D impreuna cu un obiectiv Canon EF-s 55-250mm f/4-5.6 IS si doua blitzuri. Unul a luminat fundalul si unul a dat reflexia vizibila la partea din stanga a paharului.
O poza isi are rostul si este buna atunci cand fie iti da de gandit si trezeste un sentiment in tine, fie cand te determina sa actionezi fara sa mai gandesti. Acest lucru este mai des intalnit in cazul fotografiei de produs,  drept urmare, ma duc sa ma racoresc cu un pahar de Cola si va las sa savurati poza.
[image title=”Coca Cola Splash” width=”550″ height=”770″ align=”center” icon=”zoom” link=”https://www.orangefoto.ro/wp-content/uploads/2013/07/fotografie-de-produs-Cola-splash.jpg” link_target=”_blank”] https://www.orangefoto.ro/wp-content/uploads/2013/07/fotografie-de-produs-Cola-splash.jpg [/image]