Fotografie comerciala – Cand trebuie sa investesti in fotografie de produs?

Fotografia comercială este un domeniu in care produsul, creativitatea si dorinta de a vinde se impletesc in mod eficient. Nu este niciun secret ca imaginea te ajuta sa ai vanzari mai mari. Atunci cand ai un magazin online cu produse diverse ori un shop cu produse specializate, unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont este calitatea imaginii. De ce? Pentru ca fotografiile produsului tau sunt primul lucru cu care intra in contact potentialii clienti atunci cand iti acceseaza site-ul.

Se spune din ce in ce mai des ca scopul pe care il reprezinta fotografia de produs este de a surprinde imaginea unui obiect asa cum arata cel mai bine pentru privitor. Dar cred ca aceasta explicatie nu este completa: fotografia de produs trebuie sa te ajute sa vinzi mai mult, sa aiba un impact puternic asupra cumparatorului si sa il faca pe acesta sa revina la tine pe site sau in magazin pentru alte cumparaturi.

Ce inseamna, de fapt, fotografie comerciala? Tot ce tine de imaginea obiectelor sau produselor fizice pe care iti doresti sa le comercializezi – de la fotografierea lor, retusarea si decuparea acestora, pana la editarea in Photoshop, calibrarea culorilor sau modificarea fundalului. Bineinteles, un fotograf profesionist de produs poate realiza cele mai bune imagini indiferent de marimea, stilul si aspectul obiectului respectiv, de aceea trebuie sa ai in vedere nevoile afacerii tale si sa apelezi la servicii profesionale de fotografie comerciala inca de la inceput.

In cele din urma, intr-un business conteaza doar cateva lucruri cu adevarat: satisfactia clientului, realizarea vanzarilor preconizate si construirea unei imagini puternice, care sa atraga si sa dezvolte brandul.

Te invit sa parcurgi portofoliul de fotografie de produs Orangefoto pentru mai multa inspiratie. De asemenea, pentru a fi la curent cu proiectele noastre, ne poti urmari pe Facebook sau pe Instagram.

In cazul in care te putem ajuta cu fotografie comerciala, da click pe butonul de mai jos: