Rock Night la Europa FM Live pe plaja

Postul de radio Europa FM organizeaza an de an un eveniment care atrage zeci de mii de oameni pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn: Europa FM Live pe plaja. Ca sa impace toate gusturile, pentru al doilea an consecutiv a fost organizata o seara speciala dedicata rock-ului alternativ. Seara rock a deschis evenimentul si a dat tonul distractiei din urmatoarele zile. Intrarea libera, scena care lumina marea si imprejurimile, microbuzele care aduceau gratuit turisti direct din Vama au facut ca evenimentul sa fie mult mai dinamic, energizant si plin de culoare.

Primii care au urcat pe scena au fost The Kryptonite Sparks, o combinatie interesanta de indie rock, alternative si hard rock. Noutatea sound-ului nu i-a impresionat atat de mult pe spectatori, dar au fost un inceput bun pentru ce urma sa se desfasoare. Grimus a adus melancolia la malul marii, cu piesa „Fregate”, apoi a energizat publicul cu „Priveste-ma”, „In a glimpse” si „Egretta”.

Les Elephants Bizarres au adus pe scena Europa FM un sound vesel si o energie molipsitoare, cu un amestec de electro-pop-rock care devine din ce in ce mai ascultat si in Romania.

Alternosfera, trupa care nu mai are nevoie de nicio prezentare, a adus la propriu „Ploile”, picaturile incepand sa cada fix in timpul melodiei „Ploile nu vin”.

Aproape de miezul noptii, Vita de Vie a urcat pe scena, in entuziasmul fanilor ramasi dupa ploaia de vara. „Basul si cu toba mare”, „Praf de stele”, „Varza”, „Pe plaja in Vama la 5” au fost doar cateva din melodiile care au rasunat pe plaja dintre Venus si Saturn, intr-o noapte racoroasa de vara.

Pentru a vedea la ce evenimente mai mergem, ne puteti urmari si pe pagina de Facebook Bucurestiul Nostru, unde puteti vedea si albumul de poze de la acest festival, sau pe blog, la categoria diverse.

Text: Raluca Zamfir

Foto: Bogdan Florea