Seara Rock deschide evenimentul din acest an, Europa FM Live pe Plaja!

Pentru a doua oara consecutiv, Europa FM gazduieste o seara dedicata muzicii rock si alternative-rock in cadrul celui mai mare eveniment de pe litoralul romanesc, Europa FM Live pe Plaja, ce va avea loc in perioada 27-29 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn.

Vita de Vie, Alternosfera, Grimus, Les Elephants Bizarres si The Kryptonite Sparks sunt trupele ce au pregatit show-uri pentru seara de joi, 27 iulie, acestea promitand o infuzie de energie si muzica live de cea mai buna calitate.

Dupa ce anul trecut, Europa FM i-a avut invitati pe Vita de Vie, Zdob si Zdub, Grimus, Les Elephants Bizarres, Robin & The Backstabbers si Byron in ultima seara a evenimentului, anul acesta organizatorii au decis sa deschida evenimentul cu muzica rock si mult dinamism, publicul avand sansa sa se bucure de o seara in care vor putea descoperi muzica noua, dar si hit-uri marca Vita de Vie.

Daca Vita de Vie nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar pe Grimus si Les Elephants Bizarres cei care au fost prezenti anul trecut pe plaja dintre Venus si Saturn au putut sa ii cunoasca si sa le descopere piesele, Alternosfera si The Kryptonite Sparks sunt nume noi in line-up-ul serii rock.

Alternosfera este o formative cult pentru zona rock a ultimilor aproape 20 de ani, albumele lor reprezentand cate o pagina in evolutia trupei, de la “Orasul 511”, lansat in 2005, pana la “Virgula”, lansat in 2012, prima parte dintr-un triptic conceptual al formaţiei, numit ePIsodia, ce cuprinde 3 CD-uri: „Virgula”, „3” si „14”.

Exploratorii sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinatie eclectic de indie, alternative si hard rock, plini de good vibes, sperante mari si idei noi; cateva picaturi de modernism si simbolism extras din subcultura indie si un gust picant de avangarda completeaza ultimele detalii ce reprezinta The Kryptonite Sparks.

Pentru turistii aflati in Vama Veche pe 27 iulie, organizatorii evenimentului Europa FM Live pe Plaja, vor pune la dispozitie shuttle-uri ce vor asigura transportul din Vama Veche catre locatia evenimentului, incepand cu ora 18:30, din statia Centrala(vis-à-vis de Politie),din 30 in 30 de minute.